Fotbalisté Kyselky v závěru zabrali, nastříleli šestadvacet branek!

24.02.2010 17:53

 

Fotbalisté Kyselky v závěru zabrali, nastříleli šestadvacet branek!
Sedlecká Zimní liga 2010 opět o víkendu pokračovala nejen finálovou skupinou, ale i skupinami o konečné umístění. A to pěkně zostra.

Hrála se čtyři utkání, ve kterých padlo dvaasedmdesát branek, což dělá průměr osmnácti gólů na jedno utkání. Navíc první porážku na turnaji si připsali fotbalisté Sokolu Pernink, které poslal sedmi vstřelenými brankami do fotbalových kolen Tomáš Bílý ze Slavie Junior. To on byl hlavním článkem senzace ve finálové skupině. Po ´final four´ pak přišla na řadu skupina o konečné umístění, a to přesněji o 5. až 7. místo. Střetli se v ní sedlečtí Milk boys, kteří podlehli v chumelenici Sokolu Sadov.

Pak už zbyl hrací čas pouze pro tým Kyselky, který bojuje pro změnu ve skupině o konečné 8. až 10. místo. Navíc pro Kyselku to byla poslední dvě turnajová utkání. V prvním utkání, ve kterém Kyselka změřila své síly s Abertamy, sahala dlouho po nerozhodném výsledku.

Nakonec však z toho byla těsná porážka, když celkem v tomto duelu padlo úctyhodných sedmadvacet branek. Až v závěrečném vystoupení se hráči Kyselky dočkali tříbodového zisku. V duelu s Potůčky totiž zůstali na střelecké vlně a po zásluze si na své konto připsali vítězství o tři branky. Naopak Potůčky ještě v turnaji nebodovaly.

Final four
Slavia Junior – Pernink 9:6
První porážku na turnaji připravili horalům hráči Slavie Junior pod taktovkou sedmibrankového šutéra Tomáše Bílého. O další dvě trefy sešívaných se pak podělili Ferenc a Danč. Za hosty poté korigovali ukazatel skóre kapitán Halaburt, Fritsch, Groh, matador Žilák a Kasparides.

Sedlec A – Sadov 3:4
Další turnajovou výhru Sadovu vystřílel dvěma góly Šperl. O zbylé dvě branky se pak podělili jeho spoluhráči, mladíček Krejsa a exsedlecký forvard Straka. Za sedlecké Milk boys korigoval dvěma góly ukazatel skóre novic Kníže a jedním gólem se pak prezentoval specialista na pokutové kopy Janáček.

Kyselka – Abertamy 13:14
Abertamským rukavičkářům pomohl k vítězství střelecky disponovaný snajpr Jonáš, který nasázel Kyselce šest branek. O dalších šest branek se pak spravedlivě podělili dva třígóloví Abertamáci Kasparides a Lešťan. Zbylé dvě branky horalů pak obstarali Vlk a Hanšut. Střelecky pozadu nezůstal ani kyselský kanonýr Faber, který se radoval ze vstřelené branky hned sedmkrát. Další čtyři góly Kyselky vsítil Marek a o zbylé dva se zasloužil Kadlec.

Kyselka – Potůčky 13:10
Na střelecké vlně zůstal kyselský šutér Faber i v utkání s Potůčky. Těm pro změnu nasázel branek šest. Další čtyři pak obstaral Hudec a třikrát se radoval ze vstřelené branky i jeho spoluhráč Chára. Za Potůčky pak čtyřikrát skóroval Zeman a třikrát se trefil přesně mezi tři tyče Kraus. O zbylé tři branky se pak rovnoměrně podělili Klimm, Jaroš a Trianh.

24.2.2010, Karlovarský deník, Autor: Daniel Seifert
Článek obsahuje fotogalerii.
Originál článku ZDE.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 www.OKstudio.eu . Všechna práva vyhrazena.