Sedlečtí Old boys nasázeli Potůčkám dvanáct branek.

26.01.2010 18:13

 

Sedlečtí Old boys nasázeli Potůčkám dvanáct branek.
Pokročilý věk, přesto fotbalová lahoda. Hráči sedleckých Old boys opět nezklamali. A to především svou zkušenou hrou, a také střeleckým apetitem.

Ve třetím kole sedlecké Zimní ligy 2010 nasázeli sedlečtí Potůčkám dvanáct branek, a ve skupině A se posunuli před sedlecký A tým na vedoucí pozici.

Naopak Potůčky zůstaly i po třetím kole bez bodu na poslední páté příčce. I ve druhém turnajovém vystoupení pak bodovali horalové z Perninku. Ti v derby horských týmů pokořili Abertamy půltuctem branek, a v tabulce se ziskem čtyř bodů jim patří třetí příčka.

Abertamy jsou prozatím s třemi body na pozici čtvrté. V jediném utkání skupiny B převálcovala Slavia Junior Děpoltovice, kterým nadělila jedenáct branek. Z toho jich šest obstaral šutér Tomáš Bílý.

Druhé utkání mezi Kyselkou a Sadovem bylo přeloženo na tuto sobotu 30. ledna. Duel začne v sedleckém areálu na místní umělce v 11.00 hodin.

Skupina A
Pernink – Abertamy 6:0
V derby horalů se dařilo především těm perninským. I ve druhém turnajovém vystoupení totiž Pernink dosáhl na bodový zisk, tentokrát ale tříbodový. Ten mu zajistili kanonýři ve složení Braný, Groh, Kunst, Žáček, Janda a Vespry.

Sedlec OB – Potůčky 12:8
O své vysoké výhře rozhodli sedlečtí matadoři prakticky v prvním poločase. Hattrick si v utkání s Potůčkami připsali na své konto dvě sedlecké fotbalové ikony ve složení Jiří Osten, Karel Löffler. Další dvě branky Sedlece pak přidali Vican a Budil. O zbylé branky Old boysu se pak podělili Kozel a Ježek. Za Potůčky poté obstaral čtyři branky ostrostřelec Zeman. Dvakrát se pak zapsali do střelecké listiny i Jílek a Kvapil.

Skupina B
Slavia Junior – Děpoltovice 11:5
Šest branek vítězů zaznamenal Tomáš Bílý. Tři branky Slavie Junior pak přidal Oleg Bondarev, a dvakrát se ze vstřelené branky radoval i jejich spoluhráč Danč. O dvě branky Děpoltek se postaral Skoupý, o zbylé tři pak forvardi Hertl, Moravec a Pachta.

V sobotu 30. ledna bude pokračovat sedlecký turnaj čtvrtým kolem. Vše odstartuje v 11.00 hodin dohrávka třetího kola Kyselka – Sadov. Pak už na řadu přijde čtvrté pokračování, které načnou klubovým derby hráči Sedlece A a Sedlece Old boys. Začátek tohoto duelu je ve 12.00 hodin. Od 13.00 hodin pak vstoupí na umělku mezi mantinely hráči Perninku, kterým budou soupeřem Potůčky. V neděli pak vstoupí do 4. kola i skupina B. Ve 12.00 hodin nastoupí proti rezervě Staré Role Sadov, a ve 13.00 hodin Slavia Junior a Kyselka.

Sobota, 30. ledna: Kyselka – Sadov (11.00), Sedlec A – Sedlec OB (12.00), Pernink – Potůčky (13.00), neděle, 31. ledna: Sadov – Stará Role B (12.00), Kyselka – Slavia Junior (13.00).


26.1.2010, Karlovarský deník, Autor: Daniel Seifert
Článek obsahuje fotogalerii.
Originál článku ZDE.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 www.OKstudio.eu . Všechna práva vyhrazena.