Starorolská rezerva vykročila v Sedleci rázně za obhajobou

14.01.2010 18:18

Starorolská rezerva vykročila v Sedleci rázně za obhajobou.

O víkendu odstartoval v sedleckém areálu již čtvrtý ročník Zimní ligy 2010 v malé kopané na umělé trávě, který tradičně během fotbalové výluky pořádá účastník krajské I. B třídy KSNP Sedlec.

Na turnaji, na kterém bojuje ve dvou skupinách o vítěznou trofej celkem deset týmů, nechybí ani vítěz posledních dvou ročníků DDM Stará Role B.

´Starka´ o sobě dala vědět i v prvním kole, ve kterém nadělila úctyhodných osmnáct branek Kyselce. Tím rázně vykročila za sedleckým triplem. Sedlecký A–tým vybojoval bod za nerozhodný výsledek s Perninkem a Děpoltovice udolaly na úvod Sadov. V derby horalů pak uspěly Abertamy, které přestřílely sedmi góly Potůčky.

Výsledkový servis

Sedlec A – Pernink 4:4
Za sedlecké mladíky se třikrát střelecky prosadil Filipčík a jednou se radoval ze vstřelené branky Michal Osten. Za hosty pak mířili přesně mezi tři tyče Kubík, Groh, Fritsch a Chvapil.

Abertamy – Potůčky 7:4
Peprné, ale v rámci fair play derby horalů lépe zvládli abertamští rukavičkáři. O jejich sedm branek se podělilo hned pět kanonýrů. Dvakrát zamířili do branky Potůčků Jonáš a Lešťan a po jednom gólu pak zaznamenali jejich spoluhráči Chvála, Lakatoš a Mrňka. Úvodní porážku pak zmírnili ze strany Potůčků přesnými zásahy Klimm, Zeman, Jílek a Trojek.

Sadov – Děpoltovice 1:3
V hodně vypjatém utkání se nakonec radovali z výhry fotbalisté Děpoltovic, kterým vystříleli vítězství kanonýři ve složení Bičaník, Pachta a Drápal. Za hosty pak obstaral čestný úspěch Straka.

Kyselka – Stará Role B 2:18
Účastník okresního přeboru se proti obhájci na sedlecké umělce řádně zapotil. Než se pořádně na hrací ploše rozkoukal, prohrál první poločas v poměru 0:13. Nakonec Stará Role vyhrála šestnáctibrankovým rozdílem. Šesti góly k tomu přispěli Holcman a Lukáš Hrudkaj, třemi Žigar, dvěma Slabý a jedním Belický. Za Kyselku si pak připsal obě branky na své konto Beneš.

Program, II. kolo

Sobota 16. ledna: Sedlec A – TJ Potůčky (12.00), Sedlec Old boys – Abertamy (13.00).
Neděle 17. ledna: Sadov – Slavia Junior (12.00), Stará Role B – Děpoltovice (13.00).

Autor: Daniel Seifert  / 14.1.2010 
Článek obsahuje fotogalerii.
Originál článku ZDE.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 www.OKstudio.eu . Všechna práva vyhrazena.