V Sedleci se rozehraje turnaj v malé kopané

05.01.2010 18:29

V Sedleci se rozehraje turnaj v malé kopané. 
Hrát se bude tradičně o mantinely s míčem číslo 4 s nízkým odskokem.

Pomalu v tradici se proměňuje zimní turnaj v malé kopané, který ve svém areálu pořádá během fotbalové „výluky“ fotbalový klub KSNP Sedlec.
Zpestření zimních galejí se rozjede již tento víkend, kdy začne sedlecký turnaj psát svou čtvrtou kapitolu. Na místní umělce tu totiž bude bojovat o vítěznou trofej celkem deset týmů v čele s vítězem posledních dvou ročníků, rezervou Staré Role, která tak má nadohled zlatý hattrick.

Ve skupině A se představí Sedlec A, Sedlec Old boys, Pernink, Potůčky a Abertamy, ve skupině B pak Kyselka, Stará Role B, Sadov, Děpoltovice a Slavia Junior.

Hrát se bude tradičně o mantinely s míčem číslo 4 s nízkým odskokem, pod dozorem rozhodčích, podle platných pravidel futsalu. Hrací doba jednoho utkání je dvakrát pětadvacet minut, s počtem hráčů 5 + 1.

Po odehrání základních skupin budou následovat utkání o konečné umístění. Nejlepší čtyři celky si pak zahrají finálovou skupinu, kde se střetnou systémem každý s každým. Vítěz sedleckého turnaje bude znám v sobotu 27. února.

Ve skupině A se představí v sobotu 9. ledna Sedlec A, který vyzve do boje o první turnajové body mužstvo Perninku. Ve 13.00 hodin pak zahájí turnajové boje i skupina B. Rezerva Staré Role načne svou cestu za zlatým hattrickem duelem s Kyselkou.
První soutěžní den pak zakončí od 14.00 hodin souboj Sadova s Děpoltovicemi. V neděli 10. ledna pak bude na programu jediný zápas, a to derby horských obcí. Ve 12.00 hodin se totiž střetnou Abertamy a Potůčky.

Program turnaje, sobota, 9. ledna: 12.00 Sedlec A – Sokol Pernink, 13.00 Kyselka – Stará Role B, 14.00 Sokol Sadov – TJ Děpoltovice; neděle, 10. ledna: 12.00 RZ Abertamy – TJ Potůčky.

 

05.1.2010, Karlovarský deník, Autor: Daniel Seifert
Originál článku ZDE.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 www.OKstudio.eu . Všechna práva vyhrazena.