Ani jeden tým Sedlece v závěru svého turnaje na body nedosáhl

11.03.2010 12:59

 

Ani jeden tým Sedlece v závěru svého turnaje na body nedosáhl.
Po dvouročním kralování rezervy Staré Role se na výsluní vrátili veteráni KSNP Sedlec.

Dohráno. O víkendu měla sedlecká Zimní liga 2010 v malé kopané na programu poslední dvě utkání. V dohrávkách se představily oba týmy KSNP Sedlec.

Jako první vyběhli na umělku hráči sedleckého Old boys, kterému byli soupeřem fotbalisté starorolské rezervy. Ve druhém pak bojovali o turnajové body hráči sedleckého A týmu s mužstvem Děpoltovic. Veteráni Sedlece mohli do utkání se ´Starkou´ nastoupit v klidném tempu, jelikož výsledek tohoto utkání již nemohl nic změnit na tom, že Sedlec Old boys čtvrtý ročník Zimní ligy vyhrál. Naopak rezerva Staré Role po dvou vítězných ročnících tentokrát nedosáhla na žádný cenný kov, a skončila tak těsně pod stupni vítězů na čtvrté příčce.

S turnajem se fotbalisté Staré Role rozloučili alespoň vítězstvím, když Sedlec Old boys pokořili čtyřbrankovým rozdílem v poměru 8:4.

Ve druhém utkání se pak nedařilo ani sedleckým mladíkům, když Děpoltovicím podlehli 5:2. Děpoltovice tak obsadily na turnaji konečné šesté, a sedlecký A tým sedmé místo.

Výsledkový servis
Sedlec A – Děpoltovice 2:5 (0:1)
Fotbalisté Děpoltovic vyhráli první poločas brankou Galety. Po změně stran pak přidali postupně další zářezy Děpoltovičáků novic Dulík, Moravec, Hertl a Pachta. Za sedlecké mužstvo pak korigovali ukazatel skóre Kováč a Ježek.

Sedlec Old boys – Stará Role B 4:8 (1:3)
Zaslouženou výhru Starorolákům vystřílel čtyřmi góly Marek Pleva. O další čtyři branky rezervy se pak podělili bratři Jiří a Lukáš Hrudkajové. Za Sedlec pak dvakrát skóroval Hudec, jednou Kováč a Tolstikov.

Konečné pořadí
1. Sedlec Old boys
2. Slavia Junior K. Vary
3. Sokol Pernink
4. Stará Role B
5. Sokol Sadov
6. TJ Děpoltovice
7. Sedlec A
8. RZ Abertamy
9. Kyselka
10. TJ Potůčky


11.3.2010, Karlovarský deník, Autor: Daniel Seifert
Článek obsahuje FOTOGALERII.
Originál článku
ZDE.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 www.OKstudio.eu . Všechna práva vyhrazena.