Pernink se v Sedleci veze na vítězné vlně.

16.02.2010 17:59

 

Pernink se v Sedleci veze na vítězné vlně.
V základní skupině vyhráli fotbalisté Sokola Pernink v rámci sedlecké Zimní ligy 2010 co se dalo.

Na vítěznou vlnu navázali fotbalisté Perninku i o víkendu ve druhé fázi turnaje ´final four´. Na jejich kopačkách totiž překvapivě ztroskotala starorolská rezerva, obhájce loňského triumfu. Dvěma góly k pětibrankovému přídělu starorolskému mužstvu přispěli perninští kanonýři Janda a Fritsch.

Ve druhém utkání finálové skupiny pak uštědřil první turnajovou porážku Slavii Junior sedlecký Old boys. Zasloužilí fotbaloví umělci v čele s nejlepším střelcem sedleckého klubu Ostenem nasázeli týmu Slavie Junior devět branek.

´Final four´
Sokol Pernink – Stará Role B 5:2
Dvě branky vítěze vstřelili parťáci z útočné linie Perninku ve složení Jan Janda, Petr Fritsch. Pátou branku pak obstaral kapitán horalů Jiří Halaburt. Za rezervu Staré Role pak korigovali ukazatel skóre Matouš a Salcman.

Sedlec Old boys – Slavia Junior 9:3
V tomto utkání se čtyřikrát radoval ze vstřelené branky sedlecký šutér Jiří Osten. Další dvě banky Sedlece pak obstaral Budil. O další tři se poté podělili Duda, Ježek a Vála senior. Za Slavii Junior si na své konto připsal hattrick Roman Bílý, a jednu branku Sedleci pak vstřelil Tomáš Bílý.

´Rozřazovací boje´
Po finálové skupině pak přišly na řadu rozřazovací boje. V nich uspěl Sadov, Sedlec A a Děpoltovice. Tyto týmy se tak utkají o konečné páté až sedmé místo. Naopak Kyselka, Potůčky a Abertamy budou bojovat o konečné osmé až desáté místo.

Sadov – Abertamy 7:4
Dvě branky Sadova obstaral Dimitrov a Krejsa. O další branky Sadováků se pak podělili Koblížek, Straka a Šperl. Za Abertamy se blýsknul hattrickem Jonáš a jednou brankou Maleček.

Děpoltovice – Potůčky 11:2
Vysoké vítězství Děpoltovicím vystřílel třemi góly Galeta. Dvě branky vítěze vstřelili Šiler a Ertl. O další úspěšné trefy děpoltovického mužstva se pak postarali Drápal, Bičaník, Štrajt a Skoupý. Za Potůčky střelci nehlášeni.

Kyselka – Sedlec A 0:3
Kyselka se k utkání nedostavila a Sedlec A si tak připsal na své konto kontumaci.

Program, neděle, 21. února: Kyselka – Abertamy (12.00), 13.00 Sedlec A – Sadov, 14.00 Kyselka – Potůčky; neděle 28. února: Děpoltovice – Sadov (12.00), Potůčky – Abertamy (13.00), Děpoltovice – Sedlec A (14.00).


16.2.2010, Karlovarský deník, Autor: Daniel Seifert
Článek obsahuje fotogalerii.
Originál článku ZDE.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 www.OKstudio.eu . Všechna práva vyhrazena.