Sedlecký víkend 18.-19.9.2010

20.09.2010 07:31

 

18.09.2010, 16:30 / Sedlec A - Teplá 1:2

Sedlec A - Teplá 1:2

Branky: Filipčík Luboš - Braniš Josef, Rác Milan. 
Sestava:

Sedlec obdržel oba dva góly po podobných individuálních chybách  v obraně a pokaždé šel útočník sám na gólmana. Na 1:2 snížil Luboš Filipčík tečovanou střelou zpoza vápna, ale to bylo až v 85.min. a na obrat už nezbyl žádný čas. 

Mistrovský zápas, muži A, Karlovarský kraj, 1.B třída.
Rozhodčí: Kozák Rudolf, Krejčí Tomáš, Nehasil Lukáš; Delegát: Pospíšil Zdeněk. 
Pozice v tabulce po tomto zápase: 14.místo.

VIDEO Z POSLEDNÍCH 5 MINUT ZÁPASU (vč. gólu) ZDE. 

 

  Sedlec Teplá 1:2 (0:2)    
Branky: Filipčík Luboš - Braniš Josef, Rác Milan; Rozhodčí: Kozák Rudolf, Krejčí Tomáš, Nehasil Lukáš; Delegát: Pospíšil Zdeněk

------------------------------------------------------------------------------------

TJ Stružná - Sedlec B 1:2 (1:2)  

Branky: Hlavatý Jan - Budil Jan, Kozel Oldřich.
Rozhodčí: Dotzauer Radek.
Sestava: Jokš - Vala V., Vyskočil, Slavík, Vala B. - Vala V.jun., Gonda, Löffler, Osten Mil. - Kozel, Budil. Střídali: Osten Mich., Osten J., Vala D., Lehečka.    
ŽK: Hlavatý Jan, Hejhal Josef - Lehečka Jiří, Vála Vladimír, Vyskočil Jan, Slavík Antonín.
ČK: 0 - Vyskočil Jan, Slavík Antonín

Sedlec Stružnou zaskočil aktivní hrou od prních minut. Výsledkem dobré práce celého mužstva byla akce v 15.min., kdy se křížnou střelou z vápna prosadil Olda Kozel - 0:1. Ten samý hráč o 10 min. později vybojoval u rohového praporku míč, vnikl do vápna a předložil ho před prázdnou branku Jendovi Budilovi, který sice balón špatně trefil, ale ten se i tak doslova prosoukal do brány - 0:2. Ve 30.min. šel z placu stoper Slavík, neboť zastavil rukou nadějný brejk Stružné a rozhodčí vytáhl červenou. Domácí přesilovku využili a před koncem poločasu snížili na 1:2.
Ve druhé půli se Sedlec snažil udržet výsledek, ale v deseti to bylo těžké, Stružná tlačila a do obrany se valil jeden útok za druhým. Opravdové peklo začalo od 75.min., kdy se nechal po druhé žluté vyloučit i druhý stoper Vyskočil a domácí ještě zvýšili tlak. Výsledkem však bylo jen několik pološancí a zaslouženě vybojované 3 body pro Sedlec.

IV. třída, hráno na hřišti v Žalmanově.

  Stružná Sedlec B 1:2 (1:2)    
Branky: Hlavatý Jan - Budil Jan, Kozel Oldřich; Rozhodčí: Dotzauer Radek; ŽK:Hlavatý Jan, Hejhal Josef - Lehečka Jiří, Vála Vladimír, Vyskočil Jan, Slavík Antonín; ČK: 0 - Vyskočil Jan, Slavík Antonín

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 www.OKstudio.eu . Všechna práva vyhrazena.