V Sedleci se o víkendu dohrály základní skupiny.

09.02.2010 18:03

V Sedleci se o víkendu dohrály základní skupiny.
Dohráno. Tedy prozatím. O víkendu totiž uzavřela sedlecká Zimní liga 2010 v malé kopané čtvrtým kolem svou základní část.

Ve skupině A se střetli o první místo neporažený Pernink a sedlecký Old boys. Horalové neponechali proti slátanému soupeři nic náhodě, a zaslouženě celé utkání vyhráli, když soupeři nasázeli pět branek. Ve druhém utkání skupiny A pak sedlečtí mladíci pokořili Abertamy pěti góly, a po zásluze zakončili základní skupinu na bronzovém stupínku. Naopak rukavičkáři z Abertam skončili na čtvrté příčce. Na posledním pátém místě pak zakončili skupinu fotbalisté Potůček, kteří na turnaji nevybojovali ani bod.

Ve skupině B se pak neodehrálo utkání Slavie Junior a rezervy Staré Role, která doplatila na velkou marodku. Organizátor turnaje KSNP Sedlec tak rozhodl o kontumaci ve prospěch Slavie v poměru 3:0. Hráči Slavie tak zakončili základní skupinu bez ztráty bodu, a po zásluze tak skončili na prvním místě. Na druhém místě skončili fotbalisté Staré Role B a na bronzový stupínek se vyhoupli díky výhře nad Kyselkou hráči Děpoltovic. Naopak Kyselka skončila na poslední páté příčce, která navíc nezískala stejně jako Potůčky ve skupině A ani bod. Na čtvrtém místě pak zakončili základní skupinu fotbalisté Sadova.

Výsledkový servis
Kyselka – Děpoltovice 4:5
Od úvodu utkání Děpoltovice tvrdily proti týmu z Poohří fotbalovou muziku. Tu navíc okořenily i pěti vstřelenými góly. Dvakrát se trefil do kyselské svatyně Milan Skoupý a na stejné vlně se vezl i jeho spoluhráč Jindřich pachata. O pátý zářez Děpoltovičáků se pak postaral Moravec. Čvrtou porážku na sedleckém turnaji pak zmírnil dvěma góly Hlaváč a jedním Zich a Vandák.

Pernink – Sedlec Old Boys 5:1
V duelu neporažených týmů rozhodla o vítězi duelu již první střela, o kterou se postaral z poloviny hřiště Kunst. O další branky horalů se poté podělili kanonýři Halaburt, Novák, Žilák a Fritsch. Za sedlecké veterány si pak připsal čestný úspěch na své konto Ježek.

Sedlec A – Abertamy 5:4
Důležitou výhru sedleckým milk boys vystřílel dvěma góly hrající kouč Zdeněk ježek. Jednou se pak zapsali do střelecké listiny i jeho svěřenci Duda a duo ´káček´ ve složení Kníže, Kováč. Za horaly pak obstaral všechny zářezy Jonáš.

Slavia Junior – Stará Role B 3:0 (kontumace)
Nedostavení se Staré Role k utkání z důvodu velké marodky.

O tomto víkendu pak začnou v Sedleci další boje, tentokrát ty rozzařovací, navíc se načne i ´final four´. Ve finálové finálová skupina, ve které budou bojovat o celkový triumf Sedlec Old boys, Pernink, Stará Role B a Slavia Junior.

Víkendový program
Sobota 13. února: Pernink – Stará Role B (12.00), Sedlec Old boys – Slavia Junior (13.00), Sedlec A – Kyselka (14.00).
Neděle 14. února: Abertamy – Sadov (13.00), Děpoltovice – Potůčky (14.00).


9.2.2010, Karlovarský deník, Autor: Daniel Seifert
Článek obsahuje fotogalerii.
Originál článku ZDE.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 www.OKstudio.eu . Všechna práva vyhrazena.