Turnaje v Rednitzhembachu (D) a ve Wildenau (D)

04.01.2009 13:53

Nádherná víkendová bilance Sedlece :
Turnaj ve Wildenau (4.1.2009) : 1.místo.
Turnaj v Rednitzhembachu (3.1.2009): 3.místo

Tento víkend se sedlečtí fotbalisté zúčastnili hned dvou turnajů v Německu.  V Rednitzhembachu u Norimberka se konal turnaj pořádaný Fan clubem týmu 1.FC Norimberk, v Rodewischi zas 13.ročník turnaje pořádaný spřáteleným týmem SV 1908 Wildenau.

V Rednitzhembachu se za Českou republiku účastnili týmy Georgia Taxi 1 , Georgia Taxi 2, Baustav Karlovy Vary a ROS Praha. Za Georgia Taxi 1 hráli ze sedleckých hráčů Demjan, Vála, Vála jr., Lehečka a Kozel (doplněni míčovými kouzelníky Vacurou s Kaminským), za Georgia Taxi 2 hráli Kováč a Gonda . Georgia Taxi 1 skončila ze 12ti týmů na třetím místě, GT2 na 8.místě. Oba týmy dostaly pohár a soudek piva. Poháry najdete v klubovně, soudky ne. Velmi vydařená víkendová akce.
Fotogalerii z akce najdete ZDE úplně dole.

Do Rodewische jel tým KSNP Sedlec (ve složení Jokš - Vyskočil, Slavík ml., Hruška, Osten, Šoťák, Mrázek a Čada) obhajovat loňské slavné vítězství. No .. nezaváhali jsme a turnaj opět vyhráli. Nejlepší střelec Jirka Osten. Příště už asi žádnou pozvánku nedostaneme. Fotku vítězného týmu komplet výsledky najdte v následujícím odkazu. 
Web turnaje je ZDE.
 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 www.OKstudio.eu . Všechna práva vyhrazena.