V Sedleci padlo ve druhém kole 48 gólů.

20.01.2010 18:16

 

V Sedleci padlo ve druhém kole 48 gólů.
Skupinu A vede po druhém pokračování sedlecké ´áčko´, skupinu B pak starorolská rezerva.

To byl mazec. Ve druhém kole sedlecké Zimní ligy 2010 padlo ve čtyřech zápasech celkem osmačtyřicet branek. Nejvíce se o to zasloužil sedlecký šutér Zdeněk Ježek, který se v dresu sedleckého A týmu radoval hned sedmkrát ze vstřelené branky. Tím tak pomohl svému týmu v zápase s Potůčky k premiérovému vítězství ve skupině A.

Sedlec A se navíc po dvou odehraných kolech usadil na čele skupiny A. Na druhé místo se vyšvihli jejich rivalové ze sedleckého Old boys. Ti ve své premiéře svou zkušeností a střeleckým umem rozebrali abertamské rukavičkáře desetibrankovým přídělem.

Ve skupině B se poprvé představila na sedlecké umělce Slavia Junior, která udolala pěti góly Sadov. V závěrečnémutkání druhého pokračování pak rozprášila rezerva Staré Role Děpoltovice devítibrankovým rozdílem.

Skupina A
Sedlec A – Potůčky 13:4
Sedm branek vítěze vstřelil hrající kouč Zdeněk Ježek. Další čtyři branky Sedlece pak obstaral Filipčík, a dvakrát se brankově radovali i jeho spoluhráči Duda a Kníže. Vše pak uzavřel v podobě třinácté branky sedlecký Tolstikov. Za horaly pak korigoval ukazatel skóre třemi góly Kvapil, a jedním Šimek.

Sedlec OB – Abertamy 10:4
I v tomto utkání se zapsal sedlecký matador Zdeněk Ježek. Celkem třikrát se mohl radovat ze vstřeleného gólu. Dvakrát se poté brankově prosadili i velezkušení šutéři Sedlece Osten, Kozel a Mrázek. Vše pak podtrhl v pobodě desáté branky sedlecký Soukup. Za Abertamy se pak do střelecké listiny zapsali postupně Maleček, Michálek a Lešťan.

Sadov – Slavia Junior 3:5
Premiérovou výhru Slavii vystřílel hattrickem Tomáš Bílý. O další dvě trefy do černého se v týmu Slavie Junior postaral jeho spoluhráč Oleg Bondarev. Za Sadov se dvakrát střelecky prezentoval Škarban, a jednou Krejsa.

Stará Role – Děpoltovice 9:0
Čtyři branky Staré Role ´ošéfoval´ hrající trenér Jaroslav Slabý. Dva góly poté přidal Marek Pleva, a jednou se střelecky prosadili i Jiří Hrudkaj, Petr Belický a Holcman.

Příští kolo, sobota 23. ledna: Sokol Pernink – RZ Abertamy (12.00), Sedlec Old boys – Potůčky (13.00), neděle, 24. ledna: Slavia Junior – Děpoltovice (12.00).


20.1.2010, Karlovarský deník, Autor: Daniel Seifert
Článek obsahuje fotogalerii.
Originál článku ZDE.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 www.OKstudio.eu . Všechna práva vyhrazena.